Foto:

Gezamenlijk ontbijten in Eersel

Het zesde jaar Ontbijt Aan de Markt in Eersel.

Op zondag 23 juni wordt er voor de zesde keer het ontbijt op de Markt in Eersel georganiseerd door de gezamenlijke horecaondernemers aan de Markt in Eersel. Dit jaar in nauwe samenwerking met Stichting Promotie Eersel.

De horeca ondernemers hebben hiervoor 6 jaar geleden het initiatief genomen om op een ludieke wijze de zomer in te luiden. En wat is nu mooier om op een prachtige zondag, gezellig met veel leuke mensen lekker te ontbijten op de historische Markt in Eersel. Een ambiance die gewoon uniek is. Aangekleed met mooie tenten van Stichting Promotie Eersel, in lange rijen gezamenlijk aan tafel. De samenwerking van al die ondernemers in Eersel is prachtig om te zien. Je vindt maar weinig plekken waar ondernemers zo vriendschappelijk met elkaar omgaan. Geen concurrentie onder elkaar, maar gezamenlijk de Markt in Eersel leuk en aantrekkelijk maken. En dat al jaren zo.

"We willen en hoeven er niets aan te verdienen. Tot op heden heeft het zelfs altijd nog best wat extra gekost en leggen we allemaal zelf wat bij, maar we staan dan borg voor een heerlijk ontbijt. We staan heel leuk, in fijne sfeer, samen te werken aan een heerlijk verse maaltijd, waarbij kwaliteit voorop staat. Verse jus, vers gebakken eitje, overheerlijk verschillend soorten brood, kaas, vlees en zoet, koffie en thee. Nog een heerlijk ijsje na en alles wordt ook nog met entertainment ondersteund. Maar het wordt wel extra gezellig, en ja gezongen wordt er ook. Maar meer vertellen we niet. Er zijn nog enkele plaatsen. Kom dus zelf maar kijken." Aldus enkele horeca ondernemers.

Zondag 23 juni om 10:00 uur begint het. Het duurt tot 12:00 uur. Kaartjes zijn te verkrijgen bij alle horecaondernemers aan de Markt in Eersel en bij de plaatselijke TIP . € 7,50 per stuk.

Meer berichten