Voorzitter Arthur Slingerland reikt de onderscheiding uit aan Hans Verhoeven. Foto: Michiel Slingerland
Voorzitter Arthur Slingerland reikt de onderscheiding uit aan Hans Verhoeven. Foto: Michiel Slingerland (Foto: Mchiel Slingerland)

Rotary-onderscheiding voor Hans Verhoeven

Bladel - Onlangs mocht Hans Verhoeven uit Bladel de Rotary-onderscheiding voor good fellowship, de PHF, in ontvangst nemen. De onderscheiding werd op voordracht van het bestuur uitgereikt door voorzitter Arthur Slingeland.

Altijd bereid om te helpen

Hans Verhoeven, in het dagelijkse leven directeur van MTD Group, ontving de onderscheiding vanwege de enorme betrokkenheid en inzet voor de Rotary. Hans is altijd bereikbaar en bereid om mensen te helpen. 'Niet alleen praten, maar ook doen', zo luidt zijn devies.

Hans was uitermate verrast en ontving het erelint, de speld en de oorkonde behorende bij deze onderscheiding. Hij zal deze onderscheiding met trots dragen.

Binnenkort zal Hans weer betrokken zijn bij het Rotary-project om in de hele Kempen watertappunten te plaatsen.

Paul Harris Fellow

De PHF (Paul Harris Fellow) is een onderscheiding die geinitieerd is door de grondlegger van Rotary International Paul Harris en bedoeld voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. De aanvraag wordt via Zurich en Evanstone onderzocht en beoordeeld.

Meer berichten