Foto:

Spulletjes vinden en scoren in de Kempen

Spulletjes in Vessem

Vessem - Op zaterdag 1 juni zal er voor de vierde keer een garagesale worden gehouden in Vessem. Op zoek naar leuke spulletjes of gewoon even snuffelen? Geïnteresseerden zijn welkom van 10.00 tot 15.00 uur. Plattegronden zijn af te halen bij Super Service Henst, Wilhelminalaan 5. Kijk ook op vessem.info voor de plattegrond en deelnemende adressen.

Garagesale in Duizel

Duizel - 15 juni vindt een garagesale plaats in Duizel. Deze duurt van 9.00 tot 13.30 uur. Locatie: Kempstraat, Beemd, Beersbeemden, Kruisstraat. De deelnemende huizen worden bekendgemaakt door middel van ballonnen en slingers. Voor meer informatie: Anja Wijnen, 06-13925977.

Vlooienmarkt in Riethoven

RIETHOVEN – Op zondag 24 juni houdt Volleybalvereniging Riethoven haar vlooienmarkt in Sporthal De Kemphaan in Riethoven. Vanaf 11.00 tot 15.00 uur zijn de deuren van de markt open. Toegang is gratis.

Kofferbaksale in Westerhoven

Bergeijk - Zondag 2 juni houdt PSV de Kempenruiters een kofferbaksale in Westerhoven. Op het terrein aan de Lente Akkers staat in het weekend van Hemelvaart de verkoop gepland. De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur, opbouw is mogelijk vanaf 08.00 uur. De entree is 1 euro. Ook standhouders zijn welkom met artikelen; als het maar in de auto past. Een auto kost 10 euro, in de voorverkoop 7,50 euro. Een auto met aanhanger of een bus 15 euro of 12,50 euro vooraf. Een bus met aanhanger kost 20 euro of 17,50 euro vooraf. Er is plaats voor 25 tot 50 kramen, graag reserveren via kofferbaksalewesterhoven@gmail.com

Verkoop in Eersel

Eersel - Op zaterdag 25 mei vindt de jaarlijkse garagesale plaats in Eersel-Zuid. Drie buurtverenigingen organiseren samen; buurtvereniging de Kraanvogel, Steenstraat en Eersel-Zuid. Tussen 10.00 en 13.00 uur kunnen bezoekers rondkijken.

Deelnemende straten zijn:

Steenstraat, Kerkevelden, Bolxstraat, Aelenstraat, Bergeijksedijk (tussen Aelenstraat en 't waaike), Hoolhof, Hoolstraat, vd Zandenstraat, vd Boomstraat, Frankenstraat, Visserstraat, Merckelbachstraat, Bijnenstraat, Welsh Divisionstraat, Pankenstraat en Kraanvogelweg.

Meer berichten