Foto: Max Kneefel

Techniekspeeltuin voor jong en oud

Bezoek KempenTech op 24 en 25 mei tijdens de Dutch Technology Week

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei barst het techniekfeest KempenTech los. De vijfde editie van KempenTech is een techniekspeeltuin voor jong en oud met 36 bedrijven die zich presenteren. KempenTech is het techniekevenement op het Kempisch Bedrijvenpark tijdens de Dutch Technology Week .

Zesendertig Kempische bedrijven

Op KempenTech staat dit jaar weer een grote diversiteit aan technische bedrijven. Zesendertig bedrijven laten zich van hun beste kant zien. Er zijn drones, autotechniek, elektrotechniek, hijstechniek, brainboosters , algenfabriek, First Lego League en doseermachines te ontdekken op KempenTech. Op www.kempentech.nl worden alle bedrijven die deelnemen aan KempenTech gepresenteerd.

Het programma op Vrijdag

Op vrijdag is KempenTech vanaf 10:00u geopend. Deze dag staat in het teken van het onderwijsprogramma, netwerken tussen bedrijven en inspiratie opdoen tijdens het KOP Symposium. In een gemoedelijke sfeer presenteren de bedrijven wat zij te bieden hebben en waar zij voor staan. Als u wilt weten wat uw collega-ondernemer voor u kan betekenen of gewoon eens wilt bijpraten onder het genot van een drankje dan is een bezoek zeker de moeite waard. Ook zijn er leuke experimenten en proefjes te ontdekken voor jong en oud.

Zaterdag familiedag

Op zaterdag 25 mei is KempenTech van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor alle geïnteresseerde uit de Kempen. Gezinnen met kinderen, techniekfans en andere bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van het Kempisch bedrijfsleven en de bruisende arbeidsmarkt in de regio. Interessant voor een breed publiek omdat er naast technische bedrijven ook vele vacatures worden gepresenteerd op de Werken in de Kempen Banenbeurs. Ook worden er gedurende de dag diverse workshops georganiseerd over talentontwikkeling, solliciteren, keuzestress en LinkedIn.Toegang is gratis.

KOP Symposium

Op vrijdagmiddag organiseert het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) tijdens KempenTech een symposium voor alle ondernemers uit de Kempen. Twee Kempische ondernemers, Hanny Arens van bedandbreakfast.nl en Kees Koolen, oprichter van Booking.com delen hun succesverhalen tijdens het symposium. Beide ondernemers hebben een boeiend verhaal over het opzetten van een succesvol en innovatief internetbedrijf.

Ook dit jaar organiseert het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) tijdens KempenTech het welbekende KOP Symposium. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden met twee innoverende TOP ondernemers, John Blankendaal en Arko van Brakel die je meenemen in hun succesverhaal over samenwerken, innovaties en techniek. Kijk voor het uitgebreide programma van KempenTech op https://kempentech.nl/programmaoverzicht/ .

KempenTech wordt georganiseerd op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. De tent staat aan de Diamantweg naast het gebouw van VDL Fibertech Industries. Vanaf de Diamantweg is er een groot parkeerterrein en fietsenstalling voorzien.

Meer berichten