Seuntjens en Van Boekel spelen voor het eerst hun muziekvoorstelling met uitsluitend eigen geschreven popliedjes met bijpassende verhalen.
Seuntjens en Van Boekel spelen voor het eerst hun muziekvoorstelling met uitsluitend eigen geschreven popliedjes met bijpassende verhalen. (Foto: )

'Een gitaar van steigerhout'

LUYKSGESTEL – Zaterdag 8 juni heeft de Elzenhoeve aan de Elsendijk 1 in Luyksgestel een dubbelconcert op het programma staan.
Zanger/gitarist Lowie Seuntjens en toetsenman Albert van Boekel presenteren voor het eerst 'Een gitaar van steigerhout', een muziekvoorstelling met uitsluitend eigen geschreven luisterliedjes. Tijdens de intieme voorstelling probeert Lowie Seuntjens een beeld te schetsen van zijn leven als popmuzikant. Een oprecht verhaal met alle ups en downs, samengevat in een twaalftal liedjes voorafgegaan door bijpassende verhalen. Albert van Boekel maakt ook al jaren muziek als toetsenman in diverse samenstellingen en bandjes. Vanwege zijn markante verschijning en speelstijl zullen velen hem herkennen van allerlei muzikale projecten waar hij regelmatig deel van uit maakt.
Ook treedt Mrs. P. Rules! op. Mrs. P. Rules! vertelt verhalen met passie en melancholie, rauwe sadsongs, dramalove vol emoties en regelmatig een flinke dosis euforie met buitensporige happiness. Het concert: Aanvang 20.30 uur. Zaal open om 19.30 uur. Reserveren kan via

www.elzenhoeve.eu

Meer berichten