VV Hoogeloon uitgeroepen tot Club van het Jaar tijdens Amateurvoetbalgala

Tijdens het jaarlijkse Amateurvoetbalgala van het Eindhovens Dagblad worden speler, trainer en club van het jaar bekendgemaakt. Deze titels worden toebedeeld over twee regio's: regio Eindhoven en regio Helmond. Op vrijdagavond 31 mei werd dit druk bezochte voetbalgala wederom gevierd in eetcafé De Verlenging in het PSV-Stadion in Eindhoven.

Voorafgaand aan dit evenement worden spelers, trainers en clubs genomineerd voor beste speler, trainer en club van het jaar. Hoogeloon was zelfs twee keer genomineerd: Nik Bierens als trainer en V.V. Hoogeloon als beste club. Met circa 40 leden werden de clubleden met de opvallende schoolbus van Landgoed de Biestheuvel netjes en veilig vervoerd naar de tempel van de Eindhovense profclub. Hiermee kregen we al veel bekijks toen we voor het PSV-Stadion uitstapten.

Na een welkomstwoord aan de genodigden werd gestart met de bekendmaking van de diverse winnaars. Niemand minder dan Willy van der Kuilen, overhandigde de bloemen en bijbehorende prijs in de vorm van een gouden schoen c.q. trofee aan de winnaars. Helaas voor Hoogeloon werd Nik Bierens niet geëerd met de titel van beste trainer. Deze titel ging naar Pierre van den Eeden van V.V. Geldrop.

Na deze lichte teleurstelling werden de genomineerde verenigingen benoemd. Naast Hoogeloon waren dit voor regio Eindhoven: Heeze, Rhode, FC Eindhoven en Nijnsel. Na een korte beschrijving van de successen van alle genomineerde clubs werd uiteindelijk het alles verlossende oordeel uitgesproken: V.V. Hoogeloon, Club van het jaar 2019. Even leek het erop dat eetcafé De Verlenging veranderde in de kantine van V.V. Hoogeloon. Met een oorverdovend gejuich en gezang door de teamspelers van Hoogeloon 1, begeleiding en bestuur werd de aanwezigheid van het blauw-witte clubke nog eens benadrukt. Onder het motto: 'Successen moet je vieren', werd het feestje nog even voortgezet bij stamcafé Den Bakker in Hoogeloon.

Wie denkt dat hiermee het kampioensjaar afgesloten is, heeft het mis. Vrijdag 7 juni wordt in de kantine van Wilhelmina Boys in Best de afsluiting van het seizoen gevierd door Amateurvoetbal Eindhoven. Op deze avond worden wederom verschillende prijzen toebedeeld, waaronder ook trainer van het jaar. En ook hier is hoofdtrainer Nik Bierens genomineerd. Op deze avond is iedere amateurvoetbal liefhebber welkom. Voor meer informatie zie:

https://www.amateurvoetbaleindhoven.nl/Afsluiting-seizoen-AVE-op-vrijdag-7-juni-2019-03-24

V.V. Hoogeloon kan terugkijken op een geweldig seizoen met mooie sportieve resultaten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en sponsors. Daarom nogmaals een dankwoord aan iedereen die betrokken is bij de club.

Meer berichten