De impact van incest en seksueel misbruik

Mariël Groenen
Mariël Groenen (Foto: Mariel Groenen)

In 2009 startte Mariël Groenen haar coachingspraktijk, die later de naam Wave Coaching kreeg. Vanaf 2017 specialiseert zij zich steeds meer op het gebied van incest en seksueel misbruik.

Reusel - Als ervaringsdeskundige weet zij hoe ingrijpend incest en seksueel misbruik (kunnen) zijn in iemands leven. In deze lezing vertelt Mariël vanuit haar eigen ervaring over de impact van incest en seksueel misbruik.

Tijdens de lezing maakt Mariël gebruik van het Levenswiel. Dit wiel is onderverdeeld in tien levensgebieden en waarmee je aan de hand van het invullen van scores inzichtelijk kunt maken hoe je je leven ervaart. Onbalans is af te lezen uit het ingevulde wiel en is een startpunt voor (zelf)hulp en persoonlijke ontwikkeling.

Mariël behandelt het Levenswiel in haar boek 'De impact van incest op alle levensgebieden' als instrument voor zelfhulp of voor hulpverleners.


De lezing is op dinsdag 25 juni van 19.30 tot 21.00 uur in bibliotheek Reusel. De bibliotheek is dan gesloten voor andere bezoekers.
De lezing biedt ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen. Alle aanwezigen krijgen een Levenswiel mee om zelf tijdens of na de lezing mee aan de slag te gaan.
Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Wél!zijn De Kempen.

De lezing is gratis, u dient zich wel vooraf aan te melden via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl

Meer berichten