Foto is gemaakt door Michael Teeuwen. van links naar rechts voorste rij; Dennis vd Boomen, Jules vd Heijden, Cathry Strijbosch, Daphne Meijer. Achterste rij van links naar rechts; Max Lambregts, Simone van den Boomen, Cyrill Teeuwen, Ilse van Kemenade, Jordi de Haas, Harrie van Kemenade.
Foto is gemaakt door Michael Teeuwen. van links naar rechts voorste rij; Dennis vd Boomen, Jules vd Heijden, Cathry Strijbosch, Daphne Meijer. Achterste rij van links naar rechts; Max Lambregts, Simone van den Boomen, Cyrill Teeuwen, Ilse van Kemenade, Jordi de Haas, Harrie van Kemenade. (Foto: )

GP Bulls pakken goud

Eersel/Reusel- Onlangs zijn de GP Bulls uit Eindhoven opnieuw landskampioen geworden. Voor de 4e keer op rij en ditmaal ook nog ongeslagen (met 13 winstpartijen en 2 gelijke spelen). Er werden 2 wedstrijden gespeeld er was nog maar 1 punt nodig om kampioen te worden en al na de eerste wedstrijd, winst 11-5 op nummer 3 E-team Emmen, werd het kampioenschap binnen gehaald. De 2e wedstrijd van die dag en de laatste van het seizoen was tegen Push uit Breda en werd een ware demonstratie met uiteindelijk een 14-2 overwinning. Het team bestaat uit coaches Harrie van Kemenade (Eersel) en Simone van den Boomen-van de Berkmortel (Reusel), en spelers Dennis van den Boomen (aanvoerder, Reusel), Jules van der Heijden, Cathry Strijbosch, Ilse van Kemenade (Eersel), Cyrill Teeuwen, Max Lambregts, Daphne de Meijer en Jordy de Haas. Verdere speelagenda van de GP Bulls dit seizoen: Van 15 tot 18 augustus spelen de GP Bulls uit Eindhoven het Internationaal Toernooi in Eindhoven (indoor Sportcentrum). Dit toernooi is een soort van Champions League met 14 ploegen uit 9 verschillende landen. Waar ook veel demonstraties zijn van andere sporten en een informatiemarkt. Foto: Michael Teeuwen

Meer berichten