Een van de genomineerden voor de verkiezing van de Winkelier van het Jaar 2019. (foto: Ilse Hetterscheid)
Een van de genomineerden voor de verkiezing van de Winkelier van het Jaar 2019. (foto: Ilse Hetterscheid) (Foto: Ilse Hetterscheid)

Wie wordt uw Winkelier van het Jaar? Stem en maak kans op mooie prijzen

Wie gaat er met de titel 'Winkelier van het Jaar' vandoor? De winkelier die het meest klantvriendelijk is, de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt of de winkel met de meest trouwe klanten? Er kan vanaf nu gestemd worden via www.winkelierverkiezing.nl.

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is een gezamenlijk initiatief van Reclamefolder.nl en Vote Company.

Winkeliers vloggen, flyeren en gebruiken social media momenteel intensief om klanten op te roepen om te stemmen. "Het is fijn dat juist wij, als lokale ondernemers die sfeer en authenticiteit aan de gemeente geven, nu een keer de aandacht krijgen die we verdienen", aldus een van de genomineerden.

Overtroeven

"Maar het werven van stemmen zorgt vooral voor een leuke, gezonde spanning tussen alle lokale retailers. Iedereen probeert elkaar te overtroeven met inzet en creativiteit om de meeste stemmen binnen te halen. Misschien wint straks een van de winkels uit onze gemeente de landelijke titel wel!"

Ook onder de inwoners wordt enthousiast op de Winkelier van het Jaar Verkiezing gereageerd. "Bij mijn favoriete delicatessenzaak staat het personeel bijna te stuiteren van enthousiasme als ze bij het afrekenen vragen om op hen te stemmen. Ik hoop dan ook van harte dat ze winnen. Mijn stem hebben ze in ieder geval binnen", aldus een klant.

Fantastische prijzen

Tot en met 2 juli kunnen inwoners stemmen op hun favoriete winkel in één van de dertien categorieën. Iedereen die stemt, maakt zelf ook kans op fantastische prijzen, zoals een hotelovernachting voor twee personen, €100 shoptegoed en een Ipad Pro.

Winkeliers die nog niet zijn genomineerd, hebben tot 23 juni de tijd om hun winkel gratis aan te melden. Wanneer een winkelier als beste wordt beoordeeld, mag deze zich een jaar lang de beste winkelier van zijn gemeente noemen. Gemeentewinnaars maken automatisch kans op de provinciale en landelijke titel, die door een vakjury wordt toegekend.

winkelierverkiezing.nl

Meer berichten