Jurgen Brouwers benoemd tot 'clubman van de jeugd'

Jurgen met zijn trofee.
Jurgen met zijn trofee. (Foto: )

Tijdens de clubdag jeugd van V.V. Hoogeloon op vrijdag 7 juni is Jurgen Brouwers benoemd tot clubman van de jeugd.

Hoogeloon - Jurgen is vanaf 1978-1979 lid van V.V. Hoogeloon. Zowel in de jeugd, als in de selectie en lagere elftallen is hij altijd een fanatiek en getalenteerd speler geweest. In het seizoen 1991-1992 heeft hij niet voor niets als één van de eerste de trofee 'Clubman V.V. Hoogeloon' in ontvangst mogen nemen. Deze trofee was in het leven geroepen en bedoeld voor personen die een bijzondere prestatie verricht hebben of die zich op een of andere manier verdienstelijk maken voor de vereniging. Vanaf dat moment was Jurgen als jonge trainer van de F-jes geboren en is hij zich voor de jeugd van V.V. Hoogeloon in blijven zetten. Zijn voetbalinzicht en spelvisie heeft hij niet alleen aan zijn twee zoons overgedragen, maar ook aan de vele jeugdspelers van V.V. Hoogeloon die hij tijdens de trainingen en wedstrijden heeft mogen begeleiden.

Als actief lid heeft Jurgen diverse functies mogen bekleden. Trainer, leider, JTC (jeugd technische commissie) en jeugdcoördinator binnen de jeugdcommissie (jeugdbestuur) zijn onder andere functies waar hij zich voor inzette. Zijn prestaties en inzet voor de jeugd van V.V. Hoogeloon wordt hem beloond met de trofee 'Clubman van de Jeugd', die hij dan ook dik verdiend heeft.

Jurgen, gefeliciteerd en bedankt voor de geweldige staat van dienst die je voor de vereniging hebt en nog zult betekenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden