Kees van Loon glunderend na zijn benoeming tot 'clubman van de senioren'.
Kees van Loon glunderend na zijn benoeming tot 'clubman van de senioren'. (Foto: )

Eervolle titels uitgereikt bij vv Hoogeloon

Van de redactie

Tijdens de goedbezochte algemene ledenvergadering van vv Hoogeloon op donderdag 13 juni is Kees van Loon uitgeroepen tot Clubman van de Senioren. Ook werd Harrie Maas benoemd tot Lid van Verdienste bij de club.

Hoogeloon - Kees is gekozen tot Clubman van de Senioren voor zijn vele verschillende taken binnen de club. Hieronder een samenvatting:

Leider van Hoogeloon 2 gedurende meer dan tientallen jaren. Lid senioren bestuur gedurende 18 jaren. Al jarenlang oproepbaar voor de klussendienst binnen de club. Al ruim 29 jaar schrijft Kees het wedstrijdverslag van het vaandelteam en is hij omroeper tijdens de thuiswedstrijden van Hoogeloon 1. Bovenstaande staat van dienst is aanleiding geweest om Kees van Loon in 1997 al te benoemen tot Erelid van vv Hoogeloon. Ook heeft hij destijds de KNVB-speld ontvangen voor bewezen diensten en is Kees ook onderscheiden met de vrijwilligersonderscheiding van de gemeente Bladel. Naast een geweldige vrijwilliger is Kees bij alle wedstrijden van het vaandelteam en ook vaak bij het 2e elftal aanwezig. Hierbij is echtgenote Ger ook bijna altijd aanwezig. Dit kenmerkt enerzijds zijn passie voor het voetbal maar toont ook de clubliefde die voor Kees heel erg normaal lijkt. Dit alles heeft er toe geleid om Kees te benoemen tot clubman van vv Hoogeloon.

Harrie Maas

Niemand minder dan Harrie Maas heeft aangegeven om te stoppen met zijn werkzaamheden als kantinehulp. Jarenlang heeft Harrie, met name op de donderdagavonden, als gastheer opgetreden in de kantine. Maar dit is nog maar een kleine greep uit het arsenaal van vrijwilligerswerk dat Harrie voor de club heeft verricht. Harrie is in 1993 lid geworden van de club. In 2004 is Harrie al benoemd tot Clubman van de Senioren voor zijn bewezen diensten. Hierna is Harrie gewoon doorgegaan met zijn vrijwilligerstaken bij de club. Dit terwijl geen van zijn kinderen lid waren bij de club. Dan kan alleen 'clubliefde' de reden zijn voor zijn jarenlange toewijding aan de club.

Meer berichten