Jacqueline Vermeulen en Gerrie Willems van Rabobank de Kempen, Lian Claassen, Hans Maas en Lieke Kennis van St. Pancratius
Jacqueline Vermeulen en Gerrie Willems van Rabobank de Kempen, Lian Claassen, Hans Maas en Lieke Kennis van St. Pancratius (Foto: Mark van Diessen)

Rabobank steunt St. Pancratius

Hoogeloon -In september is het 75 jaar geleden dat Hoogeloon werd bevrijd. Dat viert toneelvereniging St. Pancratius met de toneelvoorstelling 'Meesterlijk verzet' over de (plaatselijk) bekende verzetsheld Adriaan Goossens. Rabobank Coöperatiefonds heeft dit project uigekozen om te steunen middels een cheque.

In de voorstelling wordt het verhaal van Adriaan Goossens verteld op verschillende locaties bij boerderijen, de oude bunker en in de bossen rondom Hoogeloon, waarbij het publiek zich wandelend verplaatst tussen de diverse scènes. Een ‘gids’ begeleidt de groep langs de diverse scènes en vertelt ondertussen stukjes van het verhaal. Kijk voor meer informatie op www.toneelhoogeloon.nl

Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank De Kempen projecten en activiteiten die de leef- en werkomgeving en de kwaliteit van de samenleving bevorderen en verbeteren. Rabobank heeft een aantal projecten gekozen om te herinneren aan de bevrijding. Het project van St. Pancratius is mede dankzij het coöperatiefonds van de Rabobank tot stand gekomen.

Meer berichten