Trotse eigenaars van de eerste vangst van 2019.
Trotse eigenaars van de eerste vangst van 2019. (Foto: )

Eerste vaatje Kempische haring geveild

Hapert - Op het terras van Restaurant Divino in Hapert is vrijdag 21 juni het eerste Kempische vaatje Hollandse Nieuwe geveild voor 500 euro. De opbrengst van de veiling van het eerste haringvaatje, bij elkaar gebracht door tientallen bieders, is dit jaar geschonken aan Showkorps St Joris. Door het gezamenlijk uitbrengen van het laatste bod zijn Kempenflex en The Workshop samen de trotse eigenaar van het eerste vaatje met de vangst van 2019.

De VICK Haringparty is de laatste mogelijkheid voor de zomer om nog te netwerken, bij te praten en je persoonlijk op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in de Brabantse Kempen. Want dat is De Haringparty natuurlijk vooral: de plek om onverplicht en zonder al dan niet geheime agenda's met elkaar van gedachten te wisselen.
En dat gaat natuurlijk voortreffelijk met een goed glas wijn in de hand en met aangename spijzen. De vangst van 2019 is wederom een gezonde, vette haring.

Er is dus volop genoten van het mooie weer, de heerlijke hapjes, prachtige wijnen en natuurlijk van het ondernemende gezelschap dat de Kempen kent. Zet de editie van 2020 maar alvast in de agenda: vrijdag 12 juni.

Meer berichten