Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Clubkampioenschap TTC Bladel

Door Thijs van der Zanden

Bladel – juli 1984. Zoals gebruikelijk werd ook in 1984 het tennisseizoen bij TTC Bladel afgesloten met de strijd om het clubkampioenschap. De finale bij de jeugd ging tussen Roger Panken en Wino van Lieshout. Na een lange, spannende strijd werd Roger Panken nipt met 23-21 clubkampioen van TTC. In de seniorenklasse bleek ook in 1984 dat Henk van der Linden nog steeds de sterkste clubspeler was. In twee sets klopte hij gedecideerd zijn tegenstander Conny van Lierop. De finale van het dubbelspel ging tussen de teams van Wino van Lieshout/Roger Panken en Nico Hofmeesters/Henk van der Linden. De ervaring van laatstgenoemde bleek groot genoeg om deze wedstrijd te winnen, waardoor Nico Hofmeesters, een van de favorieten van het enkelspel, toch niet met lege handen naar huis ging. Alles bij elkaar was het een bijzondere geslaagde dag geweest met felle maar sportieve wedstrijden. Duidelijk was dat TTC over de hele lijn sportief in de lift zat.

Wat gebeurde er die week nog meer

- Na de actie 'Red de toren van Lage Mierde' met 60.00 gulden opbrengst waardoor de torenrestauratie mogelijk werd, begon men met de actie 'Red het kerkgebouw van Lage Mierde'.

- Het jaarlijkse uitstapje van de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Riethoven had in 1984 bestemming Zuid Limburg. Met de bus werden o.a. Slenaken, Eys-Wittem en Vaals bezocht.

- Voetbalvereniging Reusel Sport, jeugd en senioren organiseerde in 1984 in plaats van het Open Luchtbal op sportpark Den Hoek voor het eerst de Reuselse zomerfeesten .

Meer berichten