Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Van Santvoort & van Santvoort BV sponsort fierljep-team Eersel

Door Thijs van der Zanden

Eersel – augustus 1984. Van Santvoort & van Santvoort BV uit Eersel - Nuenen werd sponsor van het succesvolle fierljepteam uit Eersel. Na successen in het voorgaande jaar vond het team in dit makelaarskantoor en architectenbureau een goede partner. Het was in het seizoen al gebleken dat dit een extra stimulans gaf. Bij wedstrijden in Bergeijk werd al een eerste plaats behaald, in Reusel een tweede en ook de resultaten in Uden en Schijndel waren prima. Op zondag 12 augustus 1984 zou het team uit Eersel proberen in de een thuiswedstrijd een ereplaats te behalen. Op de foto boven: Jan van Santvoort (sponsor), Gerrit Maas (coach), Wim Maas. Onder: Theo Maas, Tiny Maas en Tiny Bauhaus.

Wat gebeurde er in die week nog meer

- Het Sint Sebastiaangilde uit Lage Mierde vierde het 375-jarig bestaan. Drieënvijftig gilden gaven er fleur aan met een optocht en de massale opmars naar het feestterrein.

- In de Kempen was er weer duivensport op zijn breedst. De Zorgenkindvlucht vanuit Queryy, georganiseerd door de Arkduif Bladel was ten baten van het gehandicapte kind.

- In Hapert werden de Open Hapertse Kampioenschappen touwtrekken gehouden voor dames-, heren- en jeugdploegen, georganiseerd door de buurtverenigingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden