Plaatje van een eerdere editie van Kunst in Uitvoering. (Foto: Ton van de Vorst).
Plaatje van een eerdere editie van Kunst in Uitvoering. (Foto: Ton van de Vorst). (Foto: )

Veel te beleven tijdens Kunst in Uitvoering

Zondag 15 september is de laatste editie van Kunst in Uitvoering van dit seizoen. Het evenement vindt plaats in de tuin van het Kempenmuseum aan de Kapelweg 2 in Eersel en het aangrenzende Poeliejoepark

Eersel - Kunst in allerlei vormen: tekenen, schilderen, beeldhouwen, maar ook textiele kunstvormen, glaskunst en muziek worden op die dag live in de open lucht uitgevoerd door een flink aantal kunstenaars. Ook is er op het terrein van het museum een plekje ingeruimd voor een gitarist/zanger en een saxofonist. Kunst in Uitvoering begint om 11.00 uur en de toegang is gratis.
Uitbreken uit je atelier en genieten van het 'en plein air' schilderen samen met collega kunstenaars? Zondag is een uitgelezen gelegenheid daarvoor in de idyllische museumboomgaard. Iedereen die zijn of haar kunst wil maken en laten zien kan zich gratis hiervoor aanmelden: kunstinuitvoering@kempenmuseum.nl.
Tegelijkertijd is het Open Monumentendag met allerlei activiteiten zoals Oud-Hollandse spelen, oude ambachten en schilderen op panelen voor kinderen.In het museum is de pas geopende tentoonstelling 'Jaren die we niet vergeten...' te bekijken. Daarvoor wordt een kleine entreebijdrage van 2 euro gevraagd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden