Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Hapertse Fietscrosskampioenen

Door Thijs van der Zanden

Hapert – september 1984. Tijdens de Hapertse kampioenschappen op het fietscrossterrein in de Vliegert kwamen heel wat jeugdige fietscrossers aan hun trekken. Ondanks de doorlopend neergutsende regen en de modderige baan was het enthousiasme bij de jeugd en de toekijkende ouders erg groot. Er was dan ook veel lof voor de organiserende carnavalsverenging de Tonnepikkers. In de categorie 4 t/m 6 jaar werd Frank Veron kampioen. Van 7 t/m 8 was het Daniel Dijkhuizen, van 9 t/m 10 Martijn van Eyl en van 11 t/m 12 Ronald Mollen. De pechprijs ging naar Bart Antonius en de pechvogel werd Rob Veron. De Tonnepikkers maakten na de prijsuitreiking alle deelnemers extra blij want die ontvingen, tegen inlevering van hun rugnummer, een mooi zilveren schildje als aandenken. Ook de ballonwedstrijd kon ondanks het weer toch doorgaan. Vanwege de harde wind verwachten de kinderen dat de ballonnen wel over de Noordzee zouden kunnen komen.

Wat gebeurde er in die week nog meer

- Rivago-Micronix uit Reusel en Geraerts B.V. uit Casteren besloten een aantal van hun computeractiviteiten te bundelen om de continuïteit en service voor hun klanten te verbeteren.

- Drumfanfare Sint Brigida uit Netersel ging naar een concours in het Utrechtse Westbroek. Het was de derde keer dat de Drumfanfare deelnam aan een showconcours.

- Carnavalsvereniging De Pintewippers organiseerde voor de derde keer een Najaarsboerenmèrt. Het festijn vond plaats rond Den Tref en in het dorpscentrum van Hapert.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden