Noor Tak, Ellie Wouters, Liet van Nuland, Karin Schuimer, Joke Bleijs
Noor Tak, Ellie Wouters, Liet van Nuland, Karin Schuimer, Joke Bleijs (Foto: )

Dappere vrouwen van Zwaar Metaal

Na diverse stukken van Nederlands meest geliefde toneelschrijfster Maria Goos voor een enthousiast publiek op verschillende Eerselse uitverkochte locaties te hebben gespeeld, is het regisseur Marian Maas gelukt de rechten te bemachtigen van dit prachtige onlangs geschreven stuk. Zwaar Metaal werd in opdracht geschreven en 3 jaar geleden met groot succes uitgevoerd.

Eersel - Op 5,6,9 en 12 oktober wordt Zwaar Metaal gespeeld in Cultureel Centrum De Muzenval te Eersel.

Zwaar Metaal gaat over een vrouwengroep die na 40 jaar intense samenwerking hun laatste optreden tegemoet gaat. De inhoud van Zwaar Metaal loopt parallel met de levensfase van de cast en hun 40-jarig theaterbestaan. Afscheid van een werkend leven, afscheid van vruchtbaarheid, de overgang in, op weg naar een steeds kleinere wereld. Een periode van pijnlijk verlies en terugverlangen. Vergelijkbaar met de puberteit, maar dan omgekeerd. De dappere sterke vrouwen van Zwaar Metaal hebben een onverwoestbare band. Af en toe vinden ze de schoonheid en troost langs het pad van herinnering. Ondanks het naderende afscheid zal de liefde blijven.

Kaarten verkrijgbaar via www.muzenval.nl/agenda en aan de kassa van De Muzenval alleen op de openingstijden van de theaterkassa die vermeld staan op de website.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden