Clublid en Finalist Sjors Verhees
Clublid en Finalist Sjors Verhees

Finale DMX Motorcross bij MCC de Kempen

Eersel - Zondag 13 oktober is MCC de Kempen uit Eersel gastheer van de Landelijke DMX Finale Motorcross. In de DMX (DsitrictsMotorcross)competitie komen de beste hobbyrijders van Nederland aan de start. Afgelopen jaar hebben deze rijders in hun eigen district (Noord, Midden of Zuid) al in een competitie gestreden om de beste te worden van hun regio.

De hoogst gekwalificeerde rijders uit ieder district gaan komende zondag met elkaar de strijd aan voor de titel van beste DMX coureur van Nederland.
De rijders komen uit in één van de tien verschillende klassen. De coureurs, in leeftijd tussen de vijf en de zestig jaar oud strijden in de 50cc klasse tot en met de Veteranen- en Damesklasse.
Tussen de rijders ook diverse regionale rijders die eerder dit jaar zich in hun eigen klasse hebben weten te kwalificeren voor deze grote Finale.
Wie de beste hobbycrossers van Nederland wil zien strijden om de hoogste eer is uitgenodigd op zondag 13 oktober op het Motorcrosspark van MCC de Kempen, bereikbaar via Smaragdweg 70 in Hapert. De entree bedraagt 5 euro, de trainingen starten vanaf 8.30 uur en de wedstrijden zelf beginnen om 11.00 uur.

Meer berichten