Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Feest Jongerenkoor Hapert

Door Thijs van der Zanden

Hapert – oktober 1984. Het Hapertse Jongerenkoor organiseerde diverse festiviteiten vanwege hun 15-jarig bestaan. In de Sint Severinuskerk was er een speciale H. Mis en aansluitend vond een receptie plaats in café Centraal. De speciale jongerenviering, die door de leden zelf in elkaar was gezet, werd door ontzettend veel mensen bezocht. Pastoor van Vroonhoven bedankte na afloop het koor voor haar inzet in al die jaren en gaf hen de zegen voor nog zoveel jaren. De kerkbezoekers lieten hun dankbaarheid blijken met een spontaan applaus. Tijdens de receptie waren de drie begeleiders van het eerste uur, Wim van Gerwen, Ad Hermans en Piet Wilborts, wel een beetje onder de indruk van al die belangstelling en de lovende woorden van de pastoor en burgemeester Wouters. Het bezoekende jongerenkoor uit Netersel, eveneens onder leiding van Wim van Gerwen en Ad Hermans, ondersteunde de felicitaties nog eens met een warm 'Lang zullen leven'.

Wat gebeurde er in die week nog meer

- De restauratie van de Oude Toren in Bladel liep ten einde. Nog het zogenaamde 'afwerken' en dan kon 'de Oude' weer in volle glorie zijn klokken laten galmen over de parochie.

- In Reusel werd voor de 8e keer in successie het Orkestenfestival georganiseerd. Behalve muzikanten traden er ook tonproaters, conferenciers, parodisten en komieken op.

- Kapsalon Marianne in Hapert werd opnieuw geopend na een fikse modernisering. Veel klanten bezochten de receptie en kwamen een glaasje drinken op het succes van de dames.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden