Frans, Carlo, Peter, Frans, Paul en Walter vormen samen de band Route 66.
Frans, Carlo, Peter, Frans, Paul en Walter vormen samen de band Route 66. (Foto: )

Route 66 al '25 years on the road'

Bladel - Al 25 jaar maakt Route 66 de muziek die de bandleden zelf het liefst horen. Pop/rock en blues is het genre dat je van Frans, Carlo, Peter, Frans, Paul en Walter kunt verwachten. Zowel akoestisch als versterkt klinkt de muziek van de coverband herkenbaar en daarmee hebben ze een vaste fanbase opgebouwd. Op zaterdag 26 oktober staat Route 66 in De Baron in Bladel voor een spectaculair jubileumconcert.

Het zijn altijd de rocknummers uit de jaren '60 en '70 geweest die de basis vormen voor de optredens van Route 66. In de loop der jaren zijn enkele decennia hits toegevoegd aan het repertoire maar alleen de beste. De muzikanten zoeken altijd naar een mix in technisch uitdagende nummers en lekker in het gehoor liggend werk. Route 66 komt voort uit de band 'Suncycle' waarvan Peter Vugts in de jaren '70 de frontman was. In 1994 werd besloten de naam te veranderen.

Het plezier dat de muzikanten hebben door samen muziek te maken, straalt van de heren af. Het is waarschijnlijk ook de reden dat de optredens altijd druk bezocht worden. Dát en de herkenbaarheid van de nummers. Volgens kenners werd de beste muziek gemaakt in de decennia waaruit Route 66 het repertoire kiest. Om hun fans te bedanken geeft Route een jubileumconcert in De Baron in Bladel op zaterdag 26 oktober, aanvang 20.30 uur. De toegang is vrij en iedereen is uitgenodigd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden