Ken jij iemand die bij De Lustige Klanken heeft gespeeld? Laat deze zich dan snel opgeven voor het speciale jubileumconcert.
Ken jij iemand die bij De Lustige Klanken heeft gespeeld? Laat deze zich dan snel opgeven voor het speciale jubileumconcert. (Foto: )

Oud-leden De Lustige Klanken gezocht

Bergeijk - Het jaar 2019 is voor 'De lustige Klanken' een jubileumjaar vanwege haar 60-jarig bestaan. Dit wordt gevierd met een jubileumconcert op zaterdag 10 november. Voor dit concert zoekt de vereniging nog naar oud-leden om een reünieorkest te vormen. Met ondersteuning van enkele spelende leden, zal dit orkest op zaterdagochtend 10 november van 10:00 tot 12.00 uur repeteren op gemeenschapshuis Terlo in Bergeijk. De nummers zijn natuurlijk prettig in het gehoor liggend en zeker niet de aller moeilijkste, het gaat tenslotte om de gezelligheid. Het reünieorkest staat onder leiding van een dirigent van de vereniging. Tijdens deze ene repetitie worden de nummers ingestudeerd. Zodra de vingers de toetsen weer weten te vinden, volgt het concert op zondagmiddag om 13:30 uur. Om zoveel mogelijk oud-leden te vinden, vraagt De Lustige Klanten alle leden om eens na te gaan met wie ze allemaal eens in het orkest hebt gespeeld en deze oud-leden uit te nodigen. Deelname aan het reünieorkest is gratis. Het verzoek aan de oud-leden om zich op te geven bij Pieter van Veldhoven, tel. 06-20822101. Mailen kan ook naar: bestuur@delustigeklanken.nl Oud-leden dienen naast naam en adres ook even aan te geven of ze een instrument beschikbaar hebben, is dat niet zo dan regelt de vereniging een instrument.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden