Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Casteren - ZSC Westerhoven 2-1

Door Thijs van der Zanden

Casteren – november 1984. Na een reeks van mindere resultaten had Casteren eindelijk weer eens de volle buit gepakt. Liet in de voorgaande wedstrijden het geluk Casteren nogal eens in de steek, nu vond het vrouwe Fortuna wel aan z'n zijde. Zowel Casteren als ZSC uit Westerhoven begonnen fel aan deze 4-punten wedstrijd zodat er vanaf het eerste fluitsignaal een levendig duel ontspon met kansen aan beide zijden. In die fase was het Casteren dat de meeste duels won en ook de beste kansen kreeg. Het was Bart van de Wijdeven die met een mooie kopbal de 1-0 maakte. Na de gelijkmaker uit een vrije trap van ZSC zorgde Tom Maas enkele minuten later dat Casteren weer op voorsprong kwam en werd het 2-1. Na de pauze toonde ZSC het hier niet bij te willen laten en kwam Casteren steeds meer in de verdrukking. In de laatste minuut kreeg ZSC nog een grote kans op de gelijkmaker. De hard ingeschoten bal werd echter gestopt door de uitstekende doelman Bart Sterken.

Wat gebeurde er in die week nog meer

- De Katholieke Vrouwenorganisatie Bladel vierde het gouden jubileum. Tijdens de speciale H. Mis werd door pastoor Bertens het nieuwe vaandel gewijd, gemaakt door de eigen leden.

- Toneelvereniging 'De Samenwerking' Duizel speelde in zaal de 'Ouwe Tramhalte' het vrolijk spel van Hans van Wijngaarden 'Ruilen is niet altijd huilen'. De regie had Pierre Eggels.

- Bladelnaar Jos Schoofs, die zijn 50ste verjaardag vierde, werd door zijn buren van de Europalaan-Zuid, geprezen voor zijn verdiensten voor de buurt met o.a. een prachtige Abraham.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden