Ron en Esther ontvangen bloemen en waardering vanuit vv Hoogeloon.
Ron en Esther ontvangen bloemen en waardering vanuit vv Hoogeloon. (Foto: )

Gewaardeerde bestuursleden nemen afscheid van vv Hoogeloon

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van vv Hoogeloon is er stilgestaan bij twee afscheidnemende bestuursleden, te weten Esther Waterschoot en Ron Wouters.

Hoogeloon - Voorzitter Wim de Laat roemde het vrijwilligerswerk van beide bestuursleden.

Esther is in 2016 toegetreden tot het bestuur als secretaris. Dit heeft zij in deze periode naast haar drukke baan als mede-eigenaar van Rijschool De Kleine met verve gedaan. De notulen van diverse vergaderingen werden altijd in rap tempo opgemaakt en verstuurd. Daarnaast wist zij bepaalde 'voetbalzaken' met gezond boerenverstand in een ander daglicht te zetten. Naast de functie van secretaris is Esther ook nog sponsor van de club. Esther werd voor deze taken bedankt en kreeg een welverdiend applaus van de aanwezige leden.

Ron is al jarenlang actief in diverse functies bij de club; bestuurslid, leider en trainer van het damesteam, trainer van JO15, maar ook sponsor met zijn bedrijf: Metlas Metaalindustrie B.V. Daarnaast heeft Ron zijn sporen zeker verdiend tijdens de uitbouw van de kantine, waardoor er een mooie multifunctionele ruimte is gecreëerd in de kantine. Ook Ron werd door de vele aanwezigen bedankt met een welverdiend applaus.

Gelukkig zullen beide clubmensen nog vaak teruggezien worden op het sportpark, want ook het nageslacht van deze helden is al enigszins besmet met het juiste clubgevoel. Esther en Ron, bedankt namens leden en bestuur van vv Hoogeloon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden