Huisarts Van den Boogaard neemt afscheid na 36 jaar

Hans Van den Boogaard was niet enkel actief als huisarts in Eersel, ook was hij grondlegger van gezondheidscentrum Dolium.
Hans Van den Boogaard was niet enkel actief als huisarts in Eersel, ook was hij grondlegger van gezondheidscentrum Dolium. (Foto: )

Na 36 jaar draagt huisarts Hans van den Boogaard zijn functie over aan de volgende generatie. Eind dit jaar stopt hij definitief als huisarts.

Eersel - Op woensdag 11 december om 19.00 uur is er een afscheid in De Muzenval in Eersel. Geen receptie met lange rijen, maar een inhoudelijke bijeenkomst waarbij juist de patiënten van het hele Dolium welkom zijn. Let wel, er zijn maar 350 zitplaatsen, dus wie er het eerst bij is…heeft een plekje.

Hans van den Boogaard heeft als huisarts en grondlegger een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontstaan van het gezondheidscentrum Dolium in de Kerkebogten. Met een duidelijke visie op het vak en met oog op de toekomst wist hij dat zo'n gezondheidscentrum onontkoombaar was. Nu er landelijk een tekort is aan huisartsen blijkt zijn blik vooruit de juiste te zijn geweest.

Het Dolium bestaat nu bijna elf jaar en is een bruisend gezondheidscentrum waar verschillende disciplines elkaar versterken. Samen met andere gebruikers van het Dolium zitten er nog meer plannen in de pijplijn, allemaal ter verbetering van de gezondheidzorg. Daarover meer op 11 december.

Via www.muzenval.nl kan een stoel gereserveerd worden. Het afscheid staat als evenement aangekondigd en via de ticketservice kan een reservering gedaan worden. Uiteraard is het afscheid gratis toegankelijk. Voor degenen die er op 11 december niet bij kunnen zijn, is er nog een mogelijkheid om op 24 december in de praktijk van 16.00 tot 17.00 uur een hand te schudden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden