De onbetwiste Clubheld van het jaar 2019 gemeente Bladel: Ger Michielse van vv Hoogeloon.
De onbetwiste Clubheld van het jaar 2019 gemeente Bladel: Ger Michielse van vv Hoogeloon. (Foto: )

Ger Michielse benoemd tot Clubheld van gemeente Bladel 2019

Hoogeloon - Ook dit jaar kwam Rabobank Nederland weer met het initiatief 'Clubheld van het Jaar' om zo verenigingen de kans te geven hun vrijwilligers, de motoren van de clubs, het podium te geven dat zij verdienen.
Bij vv Hoogeloon werd Ger Michielse geopperd daar Ger zich al jarenlang inzet als vrijwilliger. Na een eigen glansrijke voetbalcarrière bij de groenwitte buren uit Vessem is Ger bij vv Hoogeloon terecht gekomen en heeft hij zich daar bewezen als klasse vrijwilliger. Een oneindige lijst aan vrijwilligerswerkzaamheden als trainer, leider, grensrechter, organisator van 'de penaltybokaal', actief lid van het klusteam en nog veel meer maakte zijn nominatie meer dan terecht.

Dankzij alle stemmen van de leden, familie, vrienden en nog vele anderen is Ger met stipt de nummer 1 van gemeente Bladel geworden en mag hij zich Clubheld van het Jaar 2019 van Gemeente Bladel noemen! Vv Hoogeloon: "Van harte gefeliciteerd namens de gehele voetbalvereniging!"

Hiermee is er nog niet helemaal een einde gekomen aan de 2019 editie. Een vakjury gaat nu bepalen wie zich tot winnaar van de provincie mag kronen. De provinciewinnaars worden op 10 december bekend gemaakt en zullen vervolgens strijden om de titel 'Clubheld van het Jaar 2019'.

Meer berichten