Foto: DJ Klankx
Foto: DJ Klankx (Foto: )

It's a Trap in Bladel: and now we're lost

Van de redactie

Op zaterdag 21 december gaat de bass weer hard tijdens een nieuwe ronde van It's a Trap. De zevende editie vindt wederom plaats in Podium 10 te Bladel.

Bladel - Wie eerder weleens voet heeft gezet op een editie van It's a Trap weet: dit dancefeest is voor en door die-hards. Wie over de underground muziekstijlen dubstep en drum & bass spreekt, zal snel denken naar de stad te moeten voor een feestje. Echter in het Bladelse is een clubje liefhebbers al 7 jaar bezig met hun concept, om aanbod te geven aan dj's en muziekliefhebbers van de betreffende genres. Samen met 6 andere vrijwilligers is Roy Vianen verantwoordelijk voor het terugkerende concept. Voor deze editie hebben ze Lonneke Rombouts gestrikt voor de programmering. Trots vertelt ze over de line-up. "We hebben een mooie mix van lokale jongens, vrienden van soortgelijke concepten en natuurlijk een internationaal bekende dj." Namen die dit jaar op het affiche pronken zijn Digital Blood, Hurkmaniac vs Kabouter WWOP, FRAME:WORK vs Cloax, Pancake vs Bipsus en de Blote Billenbende en huis-DJ Klanx. Met Digital Blood staat een artiest die het internationaal al goed deed op onder andere Nature One(DE) en Speedrazor(DE), maar ook op het Nederlandse megafestival Dominator. Hurkmaniac vs Kabouter WWOP zijn in de omgeving van Lierop verantwoorlijk voor hun portie underground met het eigen concept WWOP en hosten daarom jaarlijks niet onverdienstelijk een area op het festival Peteyfest. De jonge talentvolle Eindhovenaren FRAME:WORK vs Cloax zijn heer en meester in de betere jump-up drum & bass. Een opvallende naam als Pancake vs Bipsus en de Blote Billenbende geeft goed weer waar deze Oirschotse dj's voor staan. Zij houden van har(d)tig. Bladelnaar Klanx was tot 2014 vaste bezoeker van het concept en stond daarna ieder jaar op de line-up.

It's a Trap vindt zaterdag 21 december plaats in Podium 10 in Bladel. Van 22.00 tot 03.00 zijn de deuren geopend. Kosten voor dit evenement zijn aan de deur 5 euro en er vindt geen voorverkoop plaats. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Meer berichten