De groepsfoto van de jubilarissen.
De groepsfoto van de jubilarissen. (Foto: )

Bladella eert jubilarissen van de club

Nieuwjaarsreceptie verliep sfeervol

Van de redactie

Na het gebruikelijke handen schudden en beste wensen uitwisselen gingen de aanwezigen er eens goed voor zitten. Ze zijn eraan gewend geraakt dat voorzitter René Walenberg er de tijd voor neemt om in vogelvlucht het afgelopen Bladella-jaar de revue te laten passeren.

Bladel - In het eerste deel noemde de voorzitter drie duidelijke doelstellingen voor de vereniging. Het bestuur wil inzetten op het binden van seniorenleden door het 'walking football' ook bij Bladella handen en voeten te gaan geven. Meedenkend met maatschappelijke ontwikkelingen wil Bladella in 2020 komen tot een rookvrij sportpark. Sport en roken, zo stelde de voorzitter, gaan echt niet samen. Daarom wil Bladella direct starten met het rookvrij maken van de overdekte tribune. Een derde punt, en dat is niet nieuw, is de werving van meer vrijwilligers bij de vereniging. Hierbij gebruikt de voorzitter de kreet: "Mislukken is geen optie". Hij verwees naar de politiek die zich ook moet realiseren dat de bedrijvigheid op het sportpark, zoals we die nu kennen, over tien jaar misschien wel niet meer mogelijk zal zijn. De voorzitter benadrukte dat Bladella uitermate zuinig moet zijn op zijn medewerkers en dankte de Bladella-lui nadrukkelijk voor hun hulp bij allerlei activiteiten.

Uitslag van de loterij

Hierna was het tijd voor de bekendmaking van de winnende loten van de loterij. De voorzitter noemde de winnende nummers, van de prijzen van vijf tot één. In het clubhuis klonk niet eenmaal een enthousiast "Ja!" dus de winnaars zijn thuis gebleven of de aanwezigen hadden hun nummer thuisgelaten. Daarom staan onder aan dit artikel ook de winnende lotnummers en de geownnen prijzen. Dank vooral aan de sponsoren. Ook voor de jongelui die de meeste loten hadden verkocht – Tim van Gompel had er in zijn eentje maar liefst 500 aan de man gebracht - was er een mooie prijs.

De achttien jubilarissen

Er prijkten 27 namen van trouwe Bladella-leden op de affiche voor deze nieuwjaarsbijeenkomst. Daarvan hadden negen leden zich afgemeld, om verschillende redenen. Om iedereen voldoende waardering te geven, met het benoemen van ieders bijdrage aan de club, stak de voorzitter na de pauze van wal met voor ieder een verhaal dat hem was aangereikt door de Jan Vlems, Peer Hooijen en Tjeu van de Sande.

25 jaar Bladella

Rob Dijkmans, Rob Evers, Paul Hooijen, Pieter Hooijen, Roberto Panjoel, vader Jos Panjoel.

40 jaar Bladella

Willem-Jan van Rossum, Toon van de Spijker, vader Frans Tenbült, zoon Aloy Tenbült en zoon Perry Tenbült, Pim Lavrijsen, Peter Mariën, Jo van Limpt, Louis Wouters en Jean-Paul Cleven.

50 jaar Bladella

Toon Jansen

60 jaar Bladella

Jan van Overbeek

De voorzitter benadrukte meerdere keren dat VV Bladella steunt op een aantal voetbalfamilies waarvan de namen in de kronieken steeds terugkomen. Dankzij de bijdrage van trouwe leden als deze jubilarissen blijft de vereniging draaien en daarom kan er worden uitgekeken naar een positief verloop, zowel sportief als in clubverband, van het voetbaljaar 2020. Na de afsluiting van de voorzitter bleef het nog lang gezellig in het blauwwitte clubhuis aan de Smagtenbocht.

Trekkingslijst Nieuwjaarsloterij 2020 vv Bladella

03357 midweek verblijf in een bungalow van Landal 't Vennenbos ter waarde van 475 euro. 09926 diner cadeaubon De Tipmast ter waarde van 100,00 euro. 04771 cadeaubon TopShop Bladel ter waarde van 100,00 euro. 00001 cadeaubon Sniederspassage Bladel ter waarde van 75,00 euro. 04213 cadeaubon Sniederspassage Bladel ter waarde van 75,00 euro. 11843 cadeaubon Sqware, mode voor mannen, ter waarde van 50,00 euro. 00715 cadeaubon Restaurant d'Ouwe Tramhalte Duizel ter waarde van 25,00 euro. 00006 cadeaubon Restaurant d'Ouwe Tramhalte Duizel ter waarde van 25,00 euro. 10630 cadeaubon Restaurant d'Ouwe Tramhalte Duizel 25,00 euro. 01807 cadeaubon Restaurant d'Ouwe Tramhalte Duizel 25,00 euro. 02312 bloemenbon Clemens Bloemen ter waarde van 20,00 euro. 07539 bloemenbon Clemens Bloemen ter waarde van 20,00 euro. 03651 bloemenbon Clemens Bloemen ter waarde van 20,00 euro. 00370 bloemenbon Clemens Bloemen ter waarde van 20,00 euro

De gewonnen prijzen zijn tijdens de reguliere openingstijden af te halen in de kantine van Bladella.

Meer berichten