Zebra Fotostudio's B.V.

Nieuwe directievoorzitter Rabobank De Kempen

Op 1 februari 2020 start Johan van de Louw als directievoorzitter van Rabobank De Kempen. Hij neemt het stokje over van René Coppens die de bank in januari 2020 verlaat.

De Kempen - Pierre van den Borne, voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank De Kempen: "We zijn erg content met de komst van Johan. Hij is een inspirerende, voortvarende en ondernemende bankier met oog voor de klanten en de medewerkers van de bank. Met Johan halen we een betrokken netwerker, een goede verbinder en een ervaren directievoorzitter in huis."

Johan van de Louw kijkt er naar uit om met klanten, collega's, leden en andere stakeholders in de Kempen aan de slag te gaan: "Rabobank De Kempen is een bank met een sterke marktpositie en met een belangrijke rol in de regio. Deze regio is voor mij niet onbekend. Mijn loopbaan begon ik ooit bij Rabobank Valkenswaard en Waalre. De Kempische mentaliteit van 'aanpakken', spreekt me aan. Mijn netwerk en ervaring zal ik inzetten om de Kempen aan te haken op belangrijke ontwikkelingen in Oost-Brabant, zoals bijvoorbeeld de Brainport-ontwikkeling." Van de Louw was de afgelopen twee jaar directeur commercie bij Rabobank Venlo e.o. en daarvoor werkte hij bij verschillende Rabobanken als directeur en manager Bedrijven. Van 2006 tot 2011 was Johan al werkzaam bij Rabobank Valkenswaard-Waalre, een Rabobank die in 2014 opging in Rabobank De Kempen.

Meer berichten