DE Irselse Leuteravonden vinden plaats op zaterdag 25 januari en zaterdag 1 februari in de Muzenval.
DE Irselse Leuteravonden vinden plaats op zaterdag 25 januari en zaterdag 1 februari in de Muzenval. (Foto: )

Vernieuwing bij de Buurlanders

Eersel - De nieuwe weg die cv De Buurlanders een aantal jaar geleden ingeslagen is met de Buurtgatse Zittingsavonden wordt vervolgd. Bij die vernieuwing hoort ook een nieuwe naam. Vol trots presenteert de vereniging daarom de Irselse Leuteravonden.

Programma

Terug van weggeweest: Carolien van der Heijden (Cor Daat). Wie herinnert zich niet haar hilarische optredens op ons podium. Ook heeft de organisatie een Eerselse topper weten te strikken. Voor het eerst te zien in Eersel: Iveke van Gerven. Iveke heeft recent de derde plaats én de publieksprijs gewonnen op het kletstoernooi De Goeie To(o)n. Van vaste waarde zijn een aantal oude bekenden zoals onder anderen duo Kop en Schotel, de Dwèrsklippels, de dansmarietjes, Let's Dance en inmiddels natuurlijk ook Boet en Toon. En last but not least: Ron Jansen als Intrim Pastoor.

De Irselse Leuteravonden worden gehouden op zaterdag 25 januari en zaterdag 1 februari in De Muzenval te Eersel. De aanvangstijd is 19.45 uur (zaal open vanaf 19.15 uur).

Tickets

Kaartjes zijn digitaal te koop via de website www.cvdebuurlanders.nl of bij de Etos aan de Nieuwstraat 28 te Eersel. Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders, kijk op de website of volg de vereniging op Facebook en Instagram.

Meer berichten