De bluesband Mojo Hand in actie.
De bluesband Mojo Hand in actie. (Foto: Mojo Hand)

Een zondag in het teken van swingende en gevoelige blues

Van de redactie

Inmiddels al weer voor de zevende keer wordt bij Podium 10 in Bladel (Biezenveld 10) een heerlijke bluesmiddag georganiseerd. Zaal gaat open om 13.00 uur, het concert start om 13.30 uur. De entree is gratis.

Bladel - De volgende artiesten zullen het podium betreden: Ramblin Dog (winnaar publieksprijs Dutch Blues Challenge 2016), Mojo Hand (The Blues experience), Which Tuesday (Fusion Blues).

Ramblin' dog
Het spelen van akoestische blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de 4 illustere heren van Ramblin’ Dog. Momenteel brengen ze hun debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues-scene. Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. De 4 heren hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terughoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde bluessongs.

Mojo Hand

Een 4 mans bluesband met een vracht aan muzikale ervaring en speelt de Blues met passie, plezier en vooral Blues. Met een keuze uit Swing Blues, Funky Blues, Texas Blues en meer, komen naast eigen werk ook bewerkte nummers van bekende blues grootheden aan bod. Lekker gevarieerd en dansbaar.

Which Tuesday
Speelt met een bezetting van 2 gitarist/zangers, bas en drums een fusion blues van eigen nummers en covers. Nummers worden gekozen en geschreven op gevoel. Het enige criterium is dat het lekker moet voelen, en niet toevallig is dat vaak blues en bluesgerelateerde muziek.
In oktober 2019 verscheen op alle bekende streamings platforms de eerste EP van Which Tuesday: @Nico’s.

Kijk voor meer informatie op www.podium10.nl

Meer berichten