Kijk voor meer informatie op de website www.narrendonk.nl
Kijk voor meer informatie op de website www.narrendonk.nl (Foto: )

De jeugd wordt niet vergeten in Reusel

Van de redactie

Oproep voor Klèn Narrendonk

De Grôte Klène Narrentrek zal op maandag 24 februari door de straten van Reusel trekken. Het thema van dit jaar, bedacht door Tjeu Maus, luidt als volgt: "Wij gève klèn Narrendonk unne dikke 10, want zo vul leut kredde nergens nie te zien".

Reusel - Als je deelneemt aan de Grôte Klène Narrentrek komen Oppernar Tijn, d'r Neffe Nar Isa en de rest van de Narrenraad op zaterdag 22 februari naar jou toe om de creatie te bewonderen. Ook krijgt elke deelnemer een kleinigheidje als aandenken. Er zijn diverse prijzen met mooie bekers te winnen en natuurlijk is er een publieksprijs. Na de optocht is er in de Kei het Biste Fist van Narrendonk. Op dat feestje wordt ook een Oanhouwer en/of Uitschieter in het zonnetje gezet.

N'n Echten Aonhouwer

N'n Echten Aonhouwer is een volwassen persoon die zich al heel lang inzet voor (een deel van) de Reuselse jeugd. Voorbeelden hiervan uit het verleden zijn onder andere Yvonne Verspaandonk-van Herk en Maaike van Buul. Beiden zetten zij zich al sinds jaar en dag in voor de sportieve kinderen. En zo zijn er zeker nog meer mensen in onze gemeenschap die zich al jarenlang belangeloos inzetten voor de Reuselse jeugd en het verdienen om hiervoor een keer in het zonnetje gezet te worden.

D'n Uitschieter

Ken jij een kind (of groep kinderen) die in het afgelopen carnavalsjaar een bijzondere prestatie heeft of hebben geleverd, dan kun je hem/haar/hen bij de organisatie aanmelden. Om in aanmerking te komen voor de titel 'D'n Uitschieter' moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Hij of zij moet(en) kampioen zijn geworden of een unieke titel/status hebben gekregen. Die prestatie kan op het sportieve vlak liggen, maar kan ook met bijvoorbeeld een hobby te maken hebben. Het kind of de groep kinderen moet(en) op het moment dat de prestatie werd geleverd de leeftijd hebben van de basisschool én woonachtig zijn in Reusel. De prestatie moet geleverd zijn tussen maart 2019 en nu.

Voor informatie of aanmeldingen voor de Kinderoptocht, Oanhouwer en Uitschieter kun je mailen met: kindercarnaval@narrendonk.nl

Het inschrijfformulier voor de optocht is te vinden op de website: www.narrendonk.nl

Meer berichten