De eerste lustrumeditie van de Open Blaalse Rikkampioenschappen vond afgelopen weekend plaats in de Baron.
De eerste lustrumeditie van de Open Blaalse Rikkampioenschappen vond afgelopen weekend plaats in de Baron. (Foto: )

Wiebe Vermeer wint Open Blaalse Rikkampioenschappen

Bladel - Zaterdag 1 februari vond alweer voor het 5e jaar de Open Blaalse Rikkampioenschappen plaats in de Baron in Bladel. Met opnieuw een deelnemersrecord van 84 deelnemers uit onder andere Reusel, Bladel, Netersel, Hapert, Bergeijk en Gemert. Om deze speciale editie te vieren hadden organisatoren Pako van Gompel, Niels Seuntjens en Teun Jansen een loterij verzorgd met als hoofdprijs 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Dick van Gerwen in Hapert. De gelukkige winnaar van deze loterij was Gon Hermkens.
Na 4 uur rikken, vele drankjes en een een heerlijk diner met verse stampot kon om 21.15 uur de finaletafel starten met Wiebe Vermeer als winnaar. Frans Hendriks werd 2e en Jos Seuntjens 3e.

De organisatie wil hoofdsponsors Top Shop Bladel, van Hoof It en locatie de Baron bedanken. Tevens een bedankje voor de overige sponsoren; Bakkerij van Heeswijk, Jumbo Dick van Gerwen Hapert, ToosMode, Visspeciaalzaak Timmers, TOVVV, Loempiakraam Bladel, Kapsalon Bladel, Brasserie 't Spoorke, Café d'n Bel, Sniederspassage Bladel, Profile Bito, Boetiek yes, Jaap for men, Oma Neeske en flyermaker Tom van Beek.

Op de hoogte blijven? Volg dan 'rikken Bladel' op Facebook.

Meer berichten