Vanaf februari kan statiegeld gedoneerd worden bij de Jumbo in Bergeijk. Dit komt ten goede aan gehandicapte kinderen in Indonesië.
Vanaf februari kan statiegeld gedoneerd worden bij de Jumbo in Bergeijk. Dit komt ten goede aan gehandicapte kinderen in Indonesië. (Foto: )

Stichting Harapan actief in Bergeijk

Bergeijk - De stichting Harapan zet zich in voor kansarmen in Indonesië met als thema: Ontwikkelingswerk aan de basis. De projecten die altijd in samenwerking met ter plaatse actieve organisaties worden gesteund bevinden zich op de eilanden Sumatra, Flores en West-Timor. Het is een actieve vrijwilligersorganisatie met bestuursleden en medewerk(st)ers uit Best, Eersel, Oirschot, Veldhoven en Wintelre.

Extra aandacht is daarin dit jaar voor het vergroten van de kans op onderwijs voor gehandicapten.Een belangrijke bron van inkomsten om deze projecten te kunnen steunen zijn de statiegeldacties die in diverse supermarkten in de regio georganiseerd worden. Harapan is daarom blij met de medewerking van de Jumbo supermarkt in Bergeijk. U kunt daar vanaf 17 februari het tegoed van uw statiegeld doneren voor gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië. De opbrengst wordt bestemd voor genoemde speerpunten.

Voor verdere informatie zie: harapan.dse.nl en www.facebook.com/StichtingHarapan

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden