Elsom Open Air 2019. Foto: Adriaan van de Ven
Elsom Open Air 2019. Foto: Adriaan van de Ven (Foto: Adriaan van de Ven)

Uitgegroeid tot een begrip in de Kempen

Van de redactie

Elsom Open Air viert lustrum

Wat begon als een klein lokaal evenement van 1500 bezoekers is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een festival van 4500 mensen uit de Kempen en ver daar buiten. Elsom Open Air viert op 9 mei haar vijf jarig bestaan op festival terrein de Wilgenspot in Reusel. Het belooft een heel bijzondere editie te worden!

Reusel - Op 9 mei is festivalterrein de Wilgenspot de ideale hangplek voor jou en je vrienden. Relax en chill, drink een biertje in de zon, ontmoet nieuwe mensen en kom in standje 'feest' op één van de stages.

Programma

Rolf Sanchez

Rolf is al langer actief in de muziekwereld en afgelopen jaar deed hij mee aan het programma Beste Zangers. Hier scoorde hij samen met Emma Heesters een bijna nummer één hit in de Nederlandse hitlijsten.

Snelle

Als er iemand dit festival seizoen niet mag ontbreken is het Snelle! Deze hitmachine blijft aan de gang met het maken van nieuwe tracks. Met een gouden en platina plaat op zak, een nummer één hit en een notering in de top 2000 ligt de wereld aan zijn voeten.

Mental Theo

Samen met maatje Charly Lownoise veroverde Mental Theo in de jaren negentig de hitlijsten in binnen- en buitenland. De happy hardcore sound is niet meer weg te denken uit onze muziekgeschiedenis. De nineties are still alive!

Overige bevestigde namen:
Aap uit de mouw – Ardistic - Billy The Kit - Bonte Carlo - Capital Candy – Caza – Childsplay – De Alpenzusjes - De Lievelings Dj's van je zusje - Daani pres. Knaldrang - Dj Lucas - Donny Summer - D-Sturb – Fatguys – Galactixx - Hitjesdag Dj Team - Jeroen van Zelst – Kruzo – Lockar -

Martin de Funk - Mc Dash - Mental Theo 90's set - Nothing but Funk – Noiseproviders – Ofgezatband – PartyFrieX - Pieter Ellis – RVAGE - Rolf Sanchez – Rooler – Snelle - The Allstarz - The Grandpa's - Sub Sonic – Voidax - Xaverius Funk – Zerox.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden