Het plan in beeld. Naar verwachting zal dit in de zomer van 2021 gerealisteerd zijn.
Het plan in beeld. Naar verwachting zal dit in de zomer van 2021 gerealisteerd zijn. (Foto: )

Kempisch Bedrijvenpark Hapert ontvangt MS schippers

Hapert - Op een kavel van ruim 4 hectare op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) te Hapert gaat binnenkort de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie van MS Schippers van start.

Het nieuw te bouwen hoofdkantoor is ook een innovatie- en kenniscentrum voor de professionele veehouderij en biedt straks, naast kantoorruimte voor ca. 250 medewerkers van de Schippers Groep, ook de mogelijkheid om 350 gasten te ontvangen.

De hoofdaannemer voor de nieuwbouw is Willy Naessens Nederland. Zij gaat in samenwerking met Reijrink Staalconstructie aan de slag met de realisatie van de nieuwe bedrijfslocatie van MS Schippers. In februari start de bouw. De ruwbouw zal eind 2020 gereed zijn, waarna de afbouw start. MS Schippers verwacht in de zomer van 2021 te kunnen verhuizen naar haar nieuwe locatie.

MS Schippers verhuist haar hoofdvestiging van Bladel naar het bedrijvenpark in Hapert. Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden voor grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio. Inmiddels is ruim 60% van het bedrijvenpark verkocht. Meer info: www.kempischbedrijvenpark.com

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden