Tanja Hoeks in haar nu 'lege' Blue Jeanzz winkel.
Tanja Hoeks in haar nu 'lege' Blue Jeanzz winkel. (Foto: Blue Jeanzz)

Blue Jeanzz heropent op feestelijke wijze in Bergeijk

Door Jan van den Dungen

Een grondige opfrisbeurt en een interne verbouwing van modewinkel Blue Jeanzz op Hof 39 voegt aanstaande donderdag 12 maart weer een nieuw hoofdstuk toe aan modestad Bergeijk. Deze heropening wordt niet alleen gevierd met een hernieuwde collectie, maar bovendien met tal van feestelijkheden waarbij de klant steeds centraal staat.

BERGEIJK- Tijdens de heropeningsdagen zijn er gratis outfits en cadeaus te winnen. Ook komen er weer nieuwe merken bij in de collectie. Wat blijft zijn de gemoedelijke bediening, de hoge service en de laagdrempeligheid. Blue Jeanzz is al 25 jaar een vaste waarde voor Bergeijk en haar ruime omgeving in mode voor vrouwen en mannen vanaf 12 jaar. De collectie vrijetijdskleding die Tanja Hoeks met haar team voert, vind je in het middensegment en is uiteraard jeans-gerelateerd, steeds in actuele kleuren en prints en uiteraard modebewust. Nieuw in de collectie zijn SistersPoint en Catwalk Junky voor vrouwen; mannen hebben er het merk AB Lifestyle bij. Jaarlijks bezoeken Tanja en haar dochter Renske beurzen in binnen- en buitenland. Renske werkte eerst als weekendhulp en nu al weer vijf jaar vast in de zaak. Ook leden van Tanja’s team bezoeken regelmatig beurzen om ‘bij’ te blijven.

Het heropeningsfeest neemt maar liefst vier dagen in beslag en duurt tot en met zondag 15 maart. “Eerst dacht ik aan een festivalachtig feest. Maar toen we er wat langer over nadachten realiseerden we de maartse grillen van het weer en hebben daarom een feestprogramma in elkaar gezet, dat zich voornamelijk in de winkel afspeelt”, lacht Tanja. Donderdag is het cadeautjesdag, waarop voor klanten geurtjes, zonnebrillen, goodie bags, tot zelfs gratis jeans en complete outfits zijn te winnen. Vrijdagavond is de winkel zelfs tot 23.00 uur geopend en zorgt een dj voor de muziek en is er een echte cocktailbar. “Zaterdagmiddag presenteren wij ons unieke eigen Belgisch biertje ‘Blue Jeanzz’ van de Amai-brouwerij”, stelt Tanja trots. Schoonheidssalon Anne komt met gratis wenkbrauw treatments in de vernieuwde zaak. Zondagmiddag komt van 12.00 tot 17.00 uur een barista van Bean Brothers, ofwel een koffiekunstenaar die speciale koffietjes bereidt, decoreert en uitserveert. De dames van twins zorgen voor iets lekkers erbij. Tot slot wil Tanja graag nog kwijt, dat zij er zich steeds meer over verbaast, hoe snel de mode zich in één jaar kan ontwikkelen. “Ik probeer de mode die ik voor Blue Jeanzz inkoop, steeds te vertalen naar mijn eigen klanten”, besluit zij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden