Onder andere nieuwsberichten en veel foto's uit de tijd van 1870  tot 2020 zijn te vinden in het boek.
Onder andere nieuwsberichten en veel foto's uit de tijd van 1870 tot 2020 zijn te vinden in het boek. (Foto: )

Goeien aord op Stinsels zand

Historie

STEENSEL - Zoals velen ondertussen al weten bestaan er vergevorderde plannen om belangstellenden wederom kennis te laten maken met een nieuwe passage uit het verleden van Steensel.

De periode vanaf 1870 is verder ontrafeld en wordt in de vorm van een tiental interessante onderwerpen in een tweede boek gepresenteerd. Op zeer uiteenlopende manieren worden markante personen, opvallende gebeurtenissen, culturele hoogstandjes, opmerkelijke voorvallen, echte Steenselse nieuwsberichten en ontzettend veel foto’s uit die tijd in boekvorm uitgebracht. Deze uitgave heeft als titel 'Goeien aord op Stinsels zand' meegekregen. Tot 15 maart kunnen geïnteresseerden tegen een gereduceerde prijs (15,00 euro) intekenen voor dit boek. Een briefje met naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres sturen naar stinselsarchief@outlook.com is voldoende.

Het is ook mogelijk om in gemeenschapshuis De Hollekes in Steensel een intekenstrookje in te vullen en dit meteen in de verzamelbox te stoppen. Vanaf 15 maart is het boek nog steeds te bestellen zoals hierboven is beschreven. Wie het nieuwe boek eerst wil zien, kan het na de presentatie aanschaffen maar voor alle bestellingen na 15 maart geldt een hogere prijs. Ervaringen met het eerste boek leren dat de oplage heel snel uitverkocht kan zijn. Het reserveren van dit historisch document wordt daarom aangeraden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden