Kempensessie 2020 zal in september plaatsvinden.
Kempensessie 2020 zal in september plaatsvinden. (Foto: )

Geannuleerd of verplaatst wegens coronavirus

Kempensessie verplaatst naar september

Steensel - Nu het coronavirus heftig toeslaat met name in Noord-Brabant en dus ook in de Kempen, heeft stichting JAM en gemeenschapshuis De Höllekes besloten om de Kempensessie te verplaatsen naar later in het jaar. Alle deelnemende bands worden hierover geïnformeerd.

Zaterdag 19 september zal de Kempensessie alsnog losbarsten. U wordt in de aanloop naar het evenement tijdig op de hoogte gehouden van het programma.

Fietsenbeurs
5 april

Hoogeloon - Ook de beurs voor tweedehandsfietsen in Hoogeloon is helaas gecanceld. Deze stond gepland voor 5 april.

Vennenbos cancelt activiteiten

Hapert - Vanwege het coronavirus gaan tot nader bericht alle activiteiten op Landal Het Vennenbos niet door.

Verbroede-ringsbal gaat niet door

Hapert - Helaas kan het Verbroederingsbal op 30 mei niet doorgaan vanwege de nieuwe maatregelen die recent zijn ingevoerd. De Commissie KempenOptocht is aan het kijken naar de mogelijkheden. Jullie horen meer, zodra er meer duidelijkheid is.

Liefde, Leed
& List

Westerhoven - Ook Toneelclub Westerhoven moeten besluiten om de voorstellingen niet door te laten gaan. De voorstellingen van Liefde, Leed & List stonden gepland op 3, 4, 10, 11, 17 en 18 april. Zodra de nieuwe data bekend zijn, wordt dat gecommuniceerd via de website en Facebook.

Ti Sento stelt concert uit

Hooge Mierde - Vanwege het coronavirus en de maatregelen die zijn getroffen door het RIVM is besloten het jubileumconcert van muziekvereniging Ti Sento, dat gepland stond voor 17 april, uit te stellen.

Fietsenmarkt/garagesale

Lage Mierde - Vanwege de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus wordt ook de fietsenmarkt en garagesale in Lage Mierde, die gepland stond voor 12 april, voor dit jaar gelast.

Geen klucht
in Casteren

Casteren - Het komende weekend zou Toneelvereniging ToverCast een klucht in Den Aord in Casteren opvoeren. De titel ‘Ik ben er wel, maar... ik ben er niet' is plotseling vanwege de uitbraak van het coronavirus tot teleurstelling van spelers en publiek letterlijk van toepassing. De klucht zou worden opgevoerd op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart. Het publiek kan tegen inlevering van bestelde entreekaartjes geld terug krijgen bij Teurlings De Mulder tijdens openingstijden van de winkel.

Paasconcert
in de kerk

Vessem - Het Paasconcert op zondag 29 maart door kamerkoor Tourdion uit Eindhoven gaat niet door. Het concert zou plaatsvinden in de Lambertuskerk in Vessem.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden