Foto: Jurgen van Hoof
Foto: Jurgen van Hoof (Foto: Jurgen van Hoof)

Thuis voor de Buis Party Quiz doet ook Reusel aan

REUSEL - Thuisquizzen zijn in korte tijd razend populair geworden. Het alternatief voor de alom bekende pubquiz wordt breed omarmd. Zaterdag kan er vanuit huiskamers in Reusel en omgeving worden gequizd.

Café-zaal De Koster in Reusel heeft hiervoor de handen ineengeslagen met de organisatoren van de Thuis voor de Buis Party Quiz. De deelnemende teams maken kans op verschillende prijzen. "Hiervoor werken we samen met onze vaste leveranciers”, zegt Stef Wouters van De Koster.

De initiatiefnemers van quiz beloven een compleet avondje uit voor het hele gezin. "Maar dan wel vanuit de huiskamer”, zegt Willem Smits van WSS Sound & Lightconcepts uit Maarheeze. Samen met Erik Koppen (Propixx Livestream) uit Weert en Pim Donkers (Darkness Entertainment) uit Maarheeze bedacht hij de quiz, die inmiddels al in verschillende plaatsen in de regio is gehouden.

De quiz, met onder meer een dj en een afterparty, wordt via een livestream uitgezonden vanuit de studio in Maarheeze. De deelnemers kregen een mix van grotendeels algemene en lokale vragen voorgeschoteld.

De livestream start zaterdag om 18.00 uur. Na de pre-party met dj Hardy start de quiz om 19.00 uur. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro. Inschrijven kan via thuisvdbuis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden