Er is kei hard gewerkt om alle toestellen weer mooi en veilig in orde te hebben. Op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag kunnen bezoekers ervan komen genieten.
Er is kei hard gewerkt om alle toestellen weer mooi en veilig in orde te hebben. Op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag kunnen bezoekers ervan komen genieten. (Foto: )

Speeltuin de Bucht opent deuren weer op 1 juni

Bergeijk - Een groot openingsfeest zit er dit jaar helaas niet in, maar per 1 juni mag Speeltuin de Bucht in Bergeijk gelukkig, beperkt, weer open. De medewerkers volop bezig om alles te regelen zodat de kinderen weer een veilige speelplek hebben, die voldoet aan de nieuwste coronaregels.

De belangrijkste wijziging is, dat de gasten enkel op reservering binnen gelaten worden, zodat het maximale bezoekersaantal zeker niet overschreden zal worden. Daarvoor is er een speciale reserveringslijn geopend. Deze is te bereiken van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Er worden alleen reserveringen aangenomen die dan persoonlijk besproken zijn, dus gelieve niet de voicemail inspreken, daar wordt niets mee gedaan.

Je kunt elke dag in de ochtend bellen (ook voor een datum in de toekomst) maar de speeltuin is alleen geopend op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs is nog steeds maar 1,50 per persoon ( geldt voor alle leeftijden).

De zwembaden gaan voorlopig nog niet open, helaas.

Het nummer van de reserveringslijn is: 06 – 2233 6519.

www.speeltuindebucht.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden