De organisatie verzamelt het benodigde geld door diverse acties te houden.
De organisatie verzamelt het benodigde geld door diverse acties te houden. (Foto: )

Lokale actie trapt succesvol af

Van de redactie

Iedereen kan meehelpen om de actie voort
te zetten

In Eersel worden de zorgmedewerkers bedankt voor hun inzet tijdens de corona-crisis door hen een geschenk van een lokale ondernemer aan te bieden, of een TIP Topper ter waarde van 50,00 euro. Bij deze actie worden de zorgmedewerkers in het zonnetje gezet én tegelijkertijd worden de lokale ondernemers gesteund.

Eersel - Op vrijdag 15 mei ging 'Eersel bedankt de zorg' van start. De tussenstand op donderdag 21 mei:

Er zijn maar liefst al 106 zorgmedewerkers aangemeld. Al 27 ondernemers hebben een prachtig geschenk gedoneerd. Van het gedoneerde geld kunnen al 32 TIP Toppers á 50,00 gekocht worden.

Een prachtig resultaat voor de eerste week van de actie. Alle geschenken zijn te bekijken op www.eerselbedankt.nl. Op deze website kunt u ook de zorgmedewerker van uw keuze aanmelden. Houd ook Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

Het (voorlopige) doel is om 250 zorgmedewerkers een geschenk of een TIP Topper aan te kunnen bieden. Hiervoor is natuurlijk heel veel geld nodig. Dit geldt wordt opgehaald middels diverse acties. Iedereen kan hieraan meehelpen. Koop bijvoorbeeld een sticker à 2,00 euro bij de lokale winkeliers of bij supermarkt Plus of Jumbo. Doneer uw lege flessen, druk hiervoor op de speciale actie-knop op de lege flessenautomaat bij Plus en Jumbo Eersel. Ook kunt u uw gift doneren op NL03 RABO 0354 2727 13.

Ook kunt u zich persoonlijk inzetten voor het doel. Zo zoekt de organisatie naar vrijwilligers die willen helpen met het bemannen van een pop-up-standje.

Van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 juni wordt aandacht gevraagd voor dit goede doel door een klein pop-up-standje te plaatsen in de Nieuwstraat, op de Markt en de Dijk. Hier worden ter plekke de logo-stickers verkocht. Hopelijk hangt binnenkort het hele dorp vol met de mooie stickers. Ook is er een collectiebus aanwezig.

Aanmelden als vrijwilliger

Meehelpen met de pop-up-actie? U kunt contact opnemen met de Toeristisch Informatiepunt Eersel. Geïnteresseerden zijn welkom bij de TIP-winkel op Markt 30a (open van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 13.00 uur) of bel naar 0497-513163.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden