Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Jubileum Voetbalclub Casteren

Door Thijs van der Zanden

Casteren – juni 1985. In het kader van het gouden jubileum van Voetbalclub Casteren werd er op zaterdag 8 juni 1985 flink gespeeld door de lagere schoolkinderen tijdens de NKS Spelendag. Ondanks het erg slechte weer wisten toch ruim honderd kinderen de weg naar Sportpark de Smeel te vinden. ’s Middags werd het helemaal druk toen het duo Hermans-Jansen uit Reusel optrad. Zaterdagavond was er nog een echte Casterse avond. Net als bij het zilveren jubileum waren er heel wat Casterse mensen in touw om hun kunsten te vertonen. Er werd flink geplaybackt. Ook liet Ank Klessens de mensen weer genieten van haar liedjes. Piet Jansen haalde oude liedjes uit de oude doos die vrijwel allemaal herkend werden door hen die de bonte avonden van weleer hadden meegemaakt. Ook de KVO oogstte veel succes met het toneelstukje ‘Meester Muis’. Op zondag 9 juni was er ook nog een zeskamp. Water was er genoeg, daar zorgden de weergoden wel voor.

Wat gebeurde er die week nog meer

- De Bergeijkse architect Jos Franken vierde zijn zilveren jubileum. Hij startte met zijn architecten-bureau in een kamertje, met telefoon, van 3x3 in het Kajotterhuis in Hapert.

- Dameskorfbalvereniging VVO Hapert hield haar jaarlijks terugkerend schoolkorfbaltoernooi. Hieraan deden alle scholen van de gemeente Hoogeloon mee. Casteren ontbrak deze keer.

- In Bladel werden de clubkampioenschappen van de judoclub gehouden. De club was groeiende want er deden dat jaar maar liefst 51 judoka's mee. Er werd gestreden in 6 groepen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden