Femke Schmitz zal als dirigente de nieuwe groep Switch muzikaal begeleiden.
Femke Schmitz zal als dirigente de nieuwe groep Switch muzikaal begeleiden. (Foto: )

Nieuw zangkoor vindt leven

Hooge Mierde - Vind jij het ook zo leuk om te zingen? En zie jij het wel zitten om dit gezellig samen te doen met een groep leeftijdsgenoten? Dan is de geboorte van zangkoor 'Switch' goed nieuws.

Enkele muzikale dames uit de Kempen hebben het idee een nieuwe zanggroep op te starten. Ze zijn hierbij op zoek naar leeftijdsgenoten (man of vrouw) tussen de 25 en 40 jaar die hier graag bij aan willen sluiten.

Het doel is om te starten met minimaal 15 leden en muziek te maken uit verschillende genres, zoals pop, rock en musical. En wie weet kan er in de toekomst ook opgetreden worden voor publiek. Denk aan een gezellig café, of een spetterende eigen show. Het hoofddoel is fun en gezelligheid, maar ook om samen te groeien in muzikaliteit.

De repetities zullen onder leiding van dirigente Femke Schmitz plaats gaan vinden in de Schakel in Hooge mierde. Een keer in de twee weken, op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur. De eerste repetitie staat gepland op woensdag 2 september.

Er wordt dus gezocht naar leden voor zang, maar ook voor de muzikale begeleiding zoals piano, gitaar, basgitaar en drums.

Enthousiast geworden om deel uit te maken van deze nieuwe groep? Meld je dan aan bij Nienke Jansen via:

info@zanggroep-switch.nl

Bellen of WhatsApp via telefoonnummer: 0653454474.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden