Met veel plezier en succes heeft VC Pegasus de afgelopen tijd buiten kunnen trainen.
Met veel plezier en succes heeft VC Pegasus de afgelopen tijd buiten kunnen trainen. (Foto: )

VC Pegasus beëindigt buitentraining

Sport

REUSEL - Na een periode van twee maanden stopt per 1 juli de buitentraining van volleybalvereniging VC Pegasus en kunnen alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt gaan genieten van een welverdiende vakantie.

De vereniging begon op 6 mei na een goede voorbereiding en met de nodige maatregelen met de eerste training voor de jeugd tot en met 12 jaar, gaandeweg werden de maatregelen steeds wat versoepeld met als resultaat dat op dit moment alle jeugd-en, een aantal, seniorenteams wekelijks trainen op het veld van Stichting Jeugdbelangen Reusel aan de Wilgenspot in Reusel.

VC Pegasus bedankt Stichting Jeugdbelangen Reusel voor het beschikbaar stellen van het veld, opslagruimte en dergelijke en voor de zeer prettige samenwerking.

Dat de jeugd eraan toe was om weer iets sportiefs te gaan doen in de coronacrisis was te merken aan het grote aantal kinderen die mee wilde komen trainen. Omdat het voor iedereen mogelijk was om na opgave aan de trainingen deel te nemen heeft dit VC Pegasus zelfs al een aantal nieuwe leden opgeleverd.

Hopelijk kan er vanaf september weer normaal binnen gesport worden en kan er een normale competitie worden opgestart.

De vereniging wil via deze weg alle mensen die betrokken waren bij de organisatie van de buitentraining en die materialen ter beschikking hebben gesteld nogmaals hartelijk danken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden