PaardensportCentrum De Kempen (PCK)  wordt sinds 1981 gerund door Familie van de Ven.
PaardensportCentrum De Kempen (PCK) wordt sinds 1981 gerund door Familie van de Ven. (Foto: )

PCK Eersel gewaardeerd met vier sterren

De ochtend van woensdag 1 juli begon, ondanks de regen, toch feestelijk bij PCK Eersel. Anita de Ruiter van de Federatie van Nederlandse Ruiter Sportcentra (FNRS) kwam het nieuwe gevelbord overhandigen en het sterrencertificaat uitreiken. PCK Eersel heeft 4 sterren behaald.

Eersel - Het nieuwe gevelbord is nog steeds herkenbaar door de vertrouwde blauwe kleur, maar helemaal aangepast naar de vernieuwde kernwaarden van de FNRS. Met deze nieuwe kernwaarden laat PCK Eersel zien dat ze staan voor kwaliteit, veiligheid en welzijn. Een veilige accommodatie met gediplomeerde instructie, uitstekende faciliteiten voor ruiter en paard en oog voor welzijn van de paarden en mensen.

PCK Eersel is aangesloten bij branchevereniging FNRS omdat ze hiermee gesteund worden bij het runnen van hun manege. De FNRS zorgt er in Nederland voor dat belangen van hippische ondernemers behartigd worden. En hiermee zorgen zij er gezamenlijk voor dat de paardensport zich ontwikkelt en ruiters op de manege van hun passie kunnen blijven genieten! Het 4-sterren certificaat houdt in dat PCK Eersel garant staan voor de kwaliteit en welzijn van de paarden, het harnachement, de accommodatie, de instructie en personeel. Tevens zijn ze in bezit van het veiligheidscertificaat Stichting Veilig Paardrijden (SVP). Dat betekent dat de manege regelmatig gecontroleerd wordt op een heleboel punten waar ze als bedrijf aan moeten voldoen. Daarnaast is PCK ook een SBB gecertificeerd bedrijf.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden