De jeugdrenners van Snelle Wiel-Bestronics genieten na van de training. Traditiegetrouw wordt eenmaal per jaar in het bijzijn van een profwielrenner op de clubaccommodatie op sportpark De Lemelvelden in Hapert getraind. Nu was Bram Welten de coureur met wie de regionale wielerjeugd een trainingsavond doorbracht. De profrenner uit Moergestel maakt deel uit van het Franse profteam Arkéa-Samsic dat met de kopmannen Nairo Quintana en Warren Barguil alsmede sprinter Nacer Bouhanni volgende maand in de Tour de France van start gaat.
De jeugdrenners van Snelle Wiel-Bestronics genieten na van de training. Traditiegetrouw wordt eenmaal per jaar in het bijzijn van een profwielrenner op de clubaccommodatie op sportpark De Lemelvelden in Hapert getraind. Nu was Bram Welten de coureur met wie de regionale wielerjeugd een trainingsavond doorbracht. De profrenner uit Moergestel maakt deel uit van het Franse profteam Arkéa-Samsic dat met de kopmannen Nairo Quintana en Warren Barguil alsmede sprinter Nacer Bouhanni volgende maand in de Tour de France van start gaat. (Foto: Snelle Wiel-Bestronics)

Prof op bezoek bij Snelle Wielers in Hapert

Hapert - De jeugdrenners van Snelle Wiel-Bestronics genieten na van de training.

Hapert - De jeugdrenners van Snelle Wiel-Bestronics genieten na van de training.

Traditiegetrouw wordt eenmaal per jaar in het bijzijn van een profwielrenner op de clubaccommodatie op sportpark De Lemelvelden in Hapert getraind.

Nu was Bram Welten de coureur met wie de regionale wielerjeugd een trainingsavond doorbracht. De profrenner uit Moergestel maakt deel uit van het Franse profteam Arkéa-Samsic dat met de kopmannen Nairo Quintana en Warren Barguil alsmede sprinter Nacer Bouhanni volgende maand in de Tour de France van start gaat.

www.hetsnellewiel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden