Het team van de actie Eersel Bedankt de Zorg wil alle inwoners en ondernemers van Eersel bedanken voor hun donaties. Dankzij hen is dit mooie resultaat behaald. Een compliment voor Eersel.
Het team van de actie Eersel Bedankt de Zorg wil alle inwoners en ondernemers van Eersel bedanken voor hun donaties. Dankzij hen is dit mooie resultaat behaald. Een compliment voor Eersel. (Foto: )

Dankbaarheid in Eersel bij einde project 'Eersel Bedankt de Zorg'

Eersel - Drie maanden na de start van de actie Eersel Bedankt de Zorg krijgen 230 zorgmedewerkers een geschenk van de inwoners en ondernemers van Eersel. Begin mei startte de actie met inzameling van statiegeld, donaties, geschenken en met de verkoop van de actie-stickers. Mantelzorgers, verplegend personeel, medewerkers in de schoonmaak, uitvaartverzorgers – iedereen die zich speciaal heeft ingezet voor een ander tijdens de coronacrisis, kon worden aangemeld via de website eerselbedankt.nl De aanmeldingen die binnen kwamen hadden stuk voor stuk een bijzonder verhaal. Bijvoorbeeld verhalen over IC-verpleegkundigen die alleen nog thuis kwamen om te slapen. Aan het einde van de actie op 25 juli was er genoeg opgehaald om alle 230 aangemelde zorgkanjers te belonen met een geschenk ter waarde van 50 euro. Elk geschenk is een verrassing. De geschenken kunnen door de aanmelders opgehaald worden bij TIP Eersel, op Markt 30A. Alle aanmelders hebben daarover een e-mail ontvangen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden