Foto:

Alex Roeka en Rupsje Nooitgenoeg

  Cultuur

Wij trappen het nieuwe jaar af met een aantal geweldige voorstellingen! Bij ons begint een avond uit extra gezellig met een gratis kop koffie of thee voor aanvang. Na afloop bent u van harte welkom in de foyer, waar u onder het genot van een drankje en een hapje, nog kunt nagenieten van de voorstelling.

12 januari: Alex Roeka
Vijfentwintig jaar nadat Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes schreef, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. Het is nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De voorstelling laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.
Rupsje Nooitgenoeg
Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet. Kleine en grote bezoekers worden meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een grote glimlach op je gezicht het theater verlaat. Reserveren nu via de website www.kattendans.nl.

Meer berichten